Weerspiegeling van mooi haar...
Mireille's Mobile Hairstyling
06-81516062

   

Wie ben ik? 

 Ik ben Mireille Heijl.

Toen ik 14 jaar werd, wilde ik graag de vooropleiding (gevestigd aan het Oostvaarders College in Almere-Buiten) voor het kappersvak gaan volgen. Terwijl ik deze opleiding begon, ben ik ook meteen als weekeindhulp gaan werken bij een kapsalon in Almere.

Uiteindelijk heb ik mijn werkervaring grotendeels opgebouwd bij een grote kapsalonketen, daar heb ik mijn school/werk traject gevolgd toen ik naar de kappersacademie ging. Daar heb ik ook het 'klappen van de zweep' geleerd zoals klantgericht werken en klanten adviseren. Tevens heb ik leerling kappers begeleid in hun leertraject.

Ik heb in deze jaren uiteindelijk mijn opleidingen kapper/all-round kapper behaald! Daarnaast heb ik enorm veel creatieve cursussen en trainingen gevolgd/gegeven.

Inmiddels ben ik 20 jaar verder en ben ik sinds april 2013 gestart met mijn eigen onderneming waarin ik ambulant werk als kapster. Ik vind het erg leuk om mijn eigen ideeën, ervaring en creativiteit vorm te geven in mijn onderneming. Naast het werk als kapster geef ik ook trainingen aan kapsters in opleiding. Nu, na een tijd op weg te zijn met mijn eigen onderneming heb ik er veel zin in om ook u als klant te mogen begroeten.