Weerspiegeling van mooi haar...
Mireille's Mobile Hairstyling
06-81516062

 

Heeft u altijd al langer haar of veel meer volume in uw haar gewild? Denk dan eens aan een haarverlenging of misschien wel een verdikking in uw haar.

Extensions zijn een mooie uitkomst voor deze wensen. Wanneer u besluit om hair extension te laten plaatsen is hier een goede verzorging voor nodig.

 

De stukjes haar worden via een keratine (was achtig bontje) bontje versmolten aan het haar, dit is overigens ook niet schadelijk voor het haar. Doordat er met een verlenging of opvulling minimaal 100 stuks in het haar worden verwerkt is het zeer nodig om het haar goed te verzorgen!

Dagelijks borstelen, met een zacht harige borstel is een pre (het liefst 3x per dag), ondanks dat het haar "human hair" is zal ook deze met de juiste verzorgingsproducten behandeld moeten worden.

Ik werk o.a. met Balmain, Balmain heeft een goede verzorgingslijn speciaal voor hair extensions.

De Balmain Hair Care lijn bestaat uit Shampoo, Conditioner, Hair Mask en Shine spray. De Shampoo en Conditioner zijn perfect voor dagelijks gebruik, ze zijn verrijkt met mineralen en groene thee extracten, waardoor je haar en hoofdhuidschoon en gezond blijven. Het Haarmasker zorgt er wekelijks voor, dat het haar er verstevigd en gezond uit ziet. De glansspray geeft het haar een mooie glans, zorgt ervoor dat het haar niet uitdroogt en voorkomt gespleten haarpunten.

 

De Balmain Hair Care verzorgingslijn is absoluut geen overbodige luxe wanneer u besluit om hair extensions te laten plaatsen.

 

Prijzen hair extensions

U kunt mij telefonisch benaderen voor de prijzen van de extensions.

Wanneer u besluit om een haarverlenging of opvulling in uw haar te laten plaatsen, zullen deze op een bepaald moment weer uit het haar gehaald moeten worden, deze kosten bedragen € 60,00 euro per uur, voor zowel verwijderen als plaatsen van de extensions.

De duur van de houdbaarheid in het haar van de hair extensions is verschillend, met goede verzorging heeft u er op zijn minst 3 tot 4 maanden echt plezier van! Het haar groeit, de extensions groeien ook mee waardoor de aanhechting van de hair extensions ook uitgroeien, dit is aan de persoon zelf of dit prettig is om langer mee door te lopen of niet, het kan uiteraard wel!

Voor meer informatie kunt u mij altijd even telefonisch benaderen of een mailtje sturen!